MUNKARUHA WEBRÁRUHÁZ Munkaruha webshop This is your Alt Text
   Ön itt jár a webáruházban: » Munkaruha Webáruház Katalógus » ALKALMI VÉTEL! KIFUTÓ TERMÉKEK!
ALKALMI VÉTEL! KIFUTÓ TERMÉKEK!
Terepruházataink olyan sokoldalúak, hogy bátran ajánljuk azoknak is, akik megszállottan járják a természetet, rendszeresen vadásznak, horgásznak, esetleg hobbijuk megköveteli a terepruhát, például paintball esetében. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a terepruha nem helyettesíti a védőöltözetet, csak kiegészíti azt!
 
Kínálatunkban található terepruhák hibátlan szabásúak és kiváló minőségűek, így ellenállnak a nehéz terepnek, speciális körülményeknek, és az esetleges megterhelésnek. Termékeink között az évszaknak megfelelő öltözéket is megtalálja, ráadásul a megfelelő kiegészítőkkel tökéletessé teheti a ruházatot, hogy az megfeleljen a körülményeknek.
 
Minőségi bakancsok, túracipők, katonai ruhák, különböző vadászkések széles választékát sorakoztatjuk fel, melyekkel egyszerűbbé teheti akár a családi kempingezést is.
 
Amennyiben minőségi terepruhát és felszerelést keres, nálunk a legjobb helyen jár! Széles választékunkban garantáltan megtalálja, amit keres! Felmerülő kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!
1-től 22-ig (összesen 22) Rendezés    név         ár        

Kommandós álcasapka, símaszk 3 lyukú fekete
Kommandós álcasapka, símaszk 3 lyukú fekete
cikkszám:SAP00010

Kommandós álcasapka 3 lyukú fekete símaszk


Elasztikus anyagú három nyílású álcasapka.

3 lyukú fekete vagy zöld kommandós balaclava, síeléshez, álcázáshoz használható kötött acryl sapka.

Anyagösszetétel: 100% Akril
Ha minőségi álcasapkát szeretne vásárolni kedvező áron a hideg ellen vagy álcázáshoz , akkor ajánljuk bátran a hideg ellen védő, kényelmes és elasztikus fekete álcasapkát, vagy zöld álcasapkát, mely segít megvédeni az arcát a hideg idő okozta káros hatásoktól!
Mindegy, hogy Ön motorozik, Erdőn dolgozik, vagy Építőiparban esetleg Síel, kirándul  a fekete álcasapka, vagy zöld álcasapka , remek álcasapka, mely megvédi az Ön arcát és a fejét a hideg okozta káros hatásoktól, és ezen felül, kényelmes viselet is!
Óvja fejét a hideg elleni 3 lyukú fekete, vagy zöld álcasapkával!
Legolcsóbb álcasapka ár, nálunk található!
Nettó 860 -Ft
Bruttó 1092 -Ft
Darab:

Elfogyott

Talált Oldalak: 1 Vissza az elejére 1-től 22-ig (összesen 22)
Megrendelem a "Télikabát - Fridrich Télikabát zöld Kifutó" 14 napos szállítással.

Email címem
Nevem