MUNKARUHA WEBRÁRUHÁZ Munkaruha webshop
   Ön itt jár a webáruházban: » Munkaruha Webáruház Katalógus » Alkoholszonda, Ízületvédő, Izületvédelem » Alkoholszonda
Alkoholszonda
Alkoholszondák

Az eredményes és termelékeny munkavégzés elengedhetetlen feltétele a kifogástalan szakmai hozzáértés, a megfelelő és korszerű felszerelés, valamint a teljes ítélőképesség és józanság állapota. Sajnos számos olyan terület van, ahol gyakran adódnak kellemetlen és sokszor balesetveszélyes helyzetek egy-egy felelőtlen és ittas munkavállaló viselkedése következtében, ezért számos munkaterületen bevett szokássá és rendszerré vált a dolgozok alkoholszintjének rendszeres ellenőrzése.
A szórakozás és a pihenés természetes mindenki életében, melynek keretein belül mindenki legjobb belátása szerint dönthet, mit engedhet meg magának, azonban ez nem igaz a munkahelyen, hiszen az ittas dolgozó veszélyezteti saját és társai épségét is egyaránt, valamint akadályozza a munkafolyamatok gördülékeny haladását, mivel csökken a reakcióképesség, romlik az ítélőképesség.
Cégünk minőségi alkoholszonda készleteket és szetteket kínál ügyfelei számára, melyekkel, figyelemmel kísérheti dolgozói állapotát és kiszűrheti az ittas egyéneket, ezzel elkerülve a bajt. Tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson az igényeinek megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért és egyéni kéréseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
1-től 4-ig (összesen 4) Rendezés    név         ár        

Talált Oldalak: 1 Vissza az elejére 1-től 4-ig (összesen 4)
Megrendelem a "Steelite Neptune védocsizma5 fekete" 14 napos szállítással.

Email címem
Nevem