MUNKARUHA WEBRÁRUHÁZ Munkaruha webshop This is your Alt Text
   Ön itt jár a webáruházban: » Munkaruha Webáruház Katalógus » Szerszám, Barkács Webshop, Iparcikk Webshop, Építési Anyagok » Grillrács, Grill Rács, Grill Nyárs, Grillező Készlet, Kiegészítő
Termék kategóriák
Grillrács, Grill Rács, Grill Nyárs, Grillező Készlet, Kiegészítő
Grillrács,  Grill Rács, Grill Nyárs, Grillező Készlet, Rozsdamentes grillrács. Kiegészítő grillezéshez, szalonnasütéshez. Kategóriában Kedvezőek a Grill ár -ak. A jösvőben szeretnénk bővíteni, grill receptekkel, grill építési tanácsokkal. Terveink között szerepel, Tárcsalap, flekkensütő, krómozott bogrács, öntvény és lemezbogrács forgalmazása is.
1-től 30-ig (összesen 48) Rendezés    név         ár        
GRILLMOTOR, ELEMES 1X1,5V - LandmannA termék, vagy termékekből, található raktárkészleten bizonyos  méret, vagy szín, vagy darabszám - pontos szállítási információt a termék adatlapon talál
GRILLMOTOR, ELEMES 1X1,5V - Landmann
cikkszám:la0100

GRILLMOTOR, ELEMES 1X1,5V - Landmann

Kényelmes elemes üzemmód. 6.5 mm-es négyzetes nyársvégekhez illeszkedik. Használható Landmann 41302 krómozott grillnyárssal.

Landmann hagyományos márka a társasági grillezés, tábortűz élményéhez. A termékeket kiváló minőségű kivitelezés, modern megjelenés és felhasználóbarát funkcionalitás jellemzi - már 1966 óta. A Landmann innovatív termékeivel új mércét állít fel, és ösztönzi a kerti kikapcsolódásra, grillezésre vágyókat. A cég az egyik vezetője a fenntartható fejlődés mozgalomnak Németországban, és a kezdetektől elkötelezte magát az FSC szabványok teljesítésére, melyek a Föld faállományának felelős kezelését biztosítják.
Nettó 1394 -Ft
Bruttó 1770 -Ft

Nettó 1324 -Ft
Bruttó 1682 -Ft
Darab:


Talált Oldalak: 1 2  [Következő >>]  Vissza az elejére 1-től 30-ig (összesen 48)
Megrendelem a "GRILLRÁCS 27*40*7 CM - Landmann" 14 napos szállítással.

Email címem
Nevem