Munkaruhadiszkont - Feltételek
 
 

Partnerünk a Szállításban

 

 

Tájékoztatjuk Régi és Új Partnereinket, hogy 2012-01-05-től az Alábbi Szállítási Költségeket Számoljuk Fel Megrendeléseiknél, az alábbi feltételek érvényessége mellett.

Továbbá Tájékoztatunk Mindenkit, hogy a "Gazdasági helyzet ?" és egyéb okok miatt romló fizetési-morál tekintetében

Halasztott átutalást nem áll módunkban biztosítani Új Megrendelőinknek, a késedelmesen teljesítő Régi Partnereinket, pedig szintén nem tudjuk ilyen módon kiszolgálni!

Mivel Önök is Pénzből Élnek Megértésüket Köszönjük!

Amennyiben mindenképp utalni szeretne, egyeztetés és számla alapján ez csak ELŐRE-Utalással Lehetséges!

A legjobb mindkét Fél számára a készpénz, mi ezt részesítjük előnyben!

 

1. Szállítási Költségek Csomagonként: Maximum 30Kg-os csomag és/vagy 50.000.-Ft értékhatárig.

 

1.1 Szállítási Költségek Egyéni és Céges Vásárlóink Számára:

Érvényes: 2012-01-05-től
Utalás Esetén
Utánvétellel
Standard Súly: 0,1-30 Kg,
Nettó: 900.-/csomag
Nettó: 1102.-/csomag
 
Bruttó: 1143.-/csomag
Bruttó: 1400.-/csomag

Egyedi kérés esetén Trans-O-Flex futárszolgálattal küldhetjük a csomagot, amennyiben az kedvezőbb Megrendelőinknek!

Amennyiben Önök küldenének futárt az áruért előre egyeztetés alapján ez is lehetséges!

 

Csomagolási költséget NEM számolunk fel !!!

Standard-csomag: Súly: 0,1-30 Kg, Maximum 50000 Ft értékig csomagonként, Magyarország Területén.

 

- Utánvétes Szállítás - Készpénzfizetéssel

- Előre történő átutalásos fizetési lehetőség "kiállított számla alapján"

- Rövid szállítási határidő, ami akár 48-óra is lehet."Terméktől Függően,munkanapokon"

- Általában 2-5 munkanapon belül, kivéve az egyedi termékeket (egyedi ruha, szitanyomás,nagyobb mennyiség stb.)

- 2. Pont Feltételei.

1.2 Viszonteladók Vásárlása Esetén:

- Utánvétes szállítás - Készpénzfizetéssel

- Régi és Szerződött Partnereinknek Átutalásos Fizetési Mód

- Viszonteladók Kedvezményes Kiszolgálása "igazolt viszonteladók"

- Rövid szállítási határidő, 2-5 munkanap, kivéve az egyedi termékeket (egyedi ruha, szitanyomás stb.)

- 2. Pont Feltételei.

 

2. Általános Vásárlási és Szállítási feltételek.

 

-Oldalunkon Bruttó Áfa-s árak szerepelnek "fizetendő ár", amelyek tartalmazzák a hatályos jogszabályok és Áfa törvények szerinti Általános Forgalmi Adót!

Külföldi Vásárlóinknak "amennyiben jogosult rá" Nettó áron Értékesítünk!

 

- A Szállítási költséget a Vevő fizeti amiről Áfa-s számlát állítunk ki.

 

- Nincs csomagolási költség.

 

- Kijelentjük, hogy Cégünk által behozott termékek esetében a kötelező Környezetvédelmi Termékdíjat 100%-ban megfizettük!

 

- Futárral és saját kocsival csak Magyarország területén vállalunk szállítást, ettől eltérő igény esetén egyeztetés szükséges.

 

- Fenntartjuk a jogot, a megrendelés teljesítésének lemondására illetve egyedi feltételek megállapítására Pl.: amennyiben a Megrendelő korábbi rendelését nem vette át, Felszámolás alatt áll, köztartozása van, végelszámolás alatt áll, egyéb ismert tartozása van, Szállítási címe ismeretlen, illetve bármilyen ok miatt amely Jogilag vagy Erkölcsileg kifogásolható!

 

- Fenntartjuk a jogot átutalással fizető Partnereinknél, hogy az áru átvételét követően a számla végösszeg átutalását határidőn belül nem teljesítő Megrendelő Személy/Cég nevét, adószámát tartozás összegét oldalunkon nyilvánosságra hozzuk!

 

- Oldalunkon sok esetben a kép csak Illusztráció, igaz a lehető legjobban hasonlít a termékre, szín és árnyalat eltérés, típusváltás, szabványok kötelező jelzése előfordulhat!

 

- Termékeink egy része csak bontatlan egységcsomagban vásárolható meg!

 

- Termékeinkre a jogszabályokban előírt módon és feltételekkel minőségi garanciát vállalunk. Az egyedi (Szitanyomott,Egyedi ruha) termékekre nem tudunk visszavásárlási és csere garanciát vállalni.

 

- Minősített eszközöket forgalmazunk. Tanúsítványt külön kérésre küldünk!

 

- Megrendeléseket lehetőség szerint írásban kérjük elküldeni az alábbi

-06-52 203-312 Fax számra.

- info@munkaruhadiszkont.hu E-mail címre.

www.webshop.munkaruhadiszkont.hu internetes webáruházunkban

 

Írásos megrendeléshez megrendelőlapot <<Itt>> talál.

 

- Telefonon történt megrendelés esetén az esetleges "félrehallásból" adódó károkért felelősséget nem vállalunk, ezért kérjük írásban rendeljen!

 

-Az oldalon aktuális áraink szerepelnek-amennyiben átárazs alatt ál azt a Főoldalon közzé tesszük, az esetleges hibákért elnézést kérünk, és azokért felelősséget nem vállalunk.

 

-Az oldalon található képek Illusztrációk, nem minden esetben egyeznek meg a termékkel, szabvány, design és típus módosítások miatt eltérhetnek a valóságtól.

 

-Az oldalunkon található termékek nem feltétlenül vannak saját készleten, azokat megrendelésre hozzuk, készlethiány előfordulhat, Készletinformációt csak megrendelés után áll módunkban megadni-előre sajnos nem,mert az folyamatosan változhat.

 

- A szállítási határidő Átlagos időtartam, mérethiány vagy átmeneti készlethiány előfordulhat. Erről, és a várható Szállítási határidőről, a Pontos méretek leadása után tudunk visszajelzést adni.

 

 

ÚJ!- Méretcserénél, termékcserénél, garanciás ügyintézésnél a Visszaszállítás és a Kiküldés költsége is a Vevőt terheli, ezért kérjük megrendelések előtt tájékozódjanak mérettáblázatainkból vagy kérjenek segítséget!

2009-06-09 utáni esetekben.

 

- 2008.09.11.-től Termékmintát csak Térítés ellenében áll módunkban kiadni Partnereinknek,kérjük keresse Cégünket elérhetőségeinken. -természetesen ezekre is vonatkozik a visszavásárlás és cseregarancia.- lent részletesen:

 

- Pénz-visszafizetési és csere garancia áruátvétel után:

A terméket sértetlen, eredeti állapotban, hiánytalan csomagolásban, a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre 8 napon belül. Cégünk a kizárólag a nem használt "ÚJ" sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes
vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a
vásárlót terhelik "visszaszállítás költsége",továbbá az esetleges díjmentes házhoz szállítás költségeit utólag köteles megtéríteni, melynek összege a visszafizetésből kerül levonásra.
Cégünk Utánvétes és Portós postai csomagokat technikai okok miatt nem tud fogadni, ezért kérjük, hogy az esetleges visszárut Sima csomagként juttassa el címünkre.

A termékeket külön csomagolásra alkalmas anyagba doboz,papir,nylon, kérjük becsomagolni csere esetén:

PL nem a gyári cipősdobozt felcímezni, ragasztózni-mert ez esetben ezután senkinek nem cseréljük ki a terméket-lásd a képen a rossz példát.- ilyen csomagolásban eladhatatlan a termék!

Egy nylon táska, újság vagy bármi megfelelt volna annak érdekében hogy mi is vissza tudjuk adni a szállítónak vagy eladni újra. Köszönjük a fáradtságot-de Mi is normálisan próbáljuk becsomagolni az árut.

Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel,
cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja,illetve a kért termékre cseréljük a visszaküldött árut.

A visszavásárlási garancia nem vonatkozik, az egyedileg gyártott, egyedivé tett "Szitanyomás stb..", vagy külön megrendelésre beszerzett termékekre, illetve a nem eredeti és megfelelő csomagolással visszaküldött termékekre!

 

2.1 Reklamációs Ügyintézés, Garanciás Lábbelik Esetében.

 

- Használt lábbelit és egyéb használt terméket amely nem hibásodott meg,

"csak Kényelmetlen" nem tudunk visszavásárolni! Kérjük vásárlás után tiszta körülmények között legyen szíves felpróbálni és amennyiben kényelmetlennek érzi ne vegye használatba - így a termék Új/eladható marad és az elállási jogával élhet a Vásárló!

 

- A meghibásodott lábbelit kimondottan és csakis Teljesen Megtisztított és Szellőztetett állapotban tudjuk csak átvenni a Reklamációs Ügyintézésére. Ellenkező esetben azaz Koszos vagy "Szagos" lábbelit nem áll módunkban átvenni.

- Az átvétel során egy Jegyzőkönyvet töltünk ki az átvételről, amely tartalmazza a Vásárlás Dátumát a Keletkezett Hiba leírását, és a Bejelentés Idejét.

- A Bejelentést követően továbbküldjük az illetékes Importőrnek/Gyártónak, aki megvizsgálja a lábbelit, és elbírálja a Csere jogosságát.

- Amennyiben a termék Cserére jogosult, úgy azt mielőbb elvégezzük, ellenkező esetben Nem áll módunkban a Terméket kicserélni. Reklamációs ügyintézés ideje Kb.: 1-2 hét.

- A termék cseréjével kapcsolatos költségeket "visszapostázás" a Továbbiakban Cégünk nem tudja átvállalni, ezért ez a Vásárlót terheli. A visszaszállítás költsége aktuális díjszabás szerint kerül számlázásra.

- A garancia elvész: -Nem rendeltetésszerű használat,- Helytelen tárolás és Szállítás,

- Átalakítás,-Teljesen elhasznált "időben nem jelzett" hiba esetén.

- Nem tartós használati cikkek szavatosságának általános elévülése 6 hónap.

REKLAMÁCIÓS-ADATLAP

LETÖLTÉSE

Adatkezelési Információ:

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendelés teljesítése és a megrendelés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a megrendelés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl.: a termék kézbesítését vagy kiszállítását végzo alvállalkozó) . Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor a Hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

 

*A táblázatban a Nettó és Bruttó árak is szerepelnek és csomagonként érvényesek. Feltételeink 2010-02-24-től visszavonásig érvényesek,és tapasztalataink alapján változhatnak.

 

Mobil:06-20 914-2484, Fax:06-52 203-312 E-Mail: info@munkaruhadiszkont.hu